info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Facility Management Företag Stockholm

Facility management företag stockholm

Vi på Kontorsfrid erbjuder facility management för företag i Stockholm där vi styr och samordnar all städning på ert företag. Vi kan skräddarsy ett upplägg som passar er sett till omfattning och frekvens, och som städföretag är vi specialister på återkommande kontorsstädning av hög kvalitet.

Vi arbetar med omtanke för alla kunders unika behov och miljö och har ett team på 75 personer. Det gör att vi har kapacitet för stora uppdrag.

Fördelarna med facility management för företag är många

Facility management för företag är en bekväm och effektiv lösning för att få all städning genomförd, från trapphuset in till köket och toaletterna. Vi har specialkompetens av städning på företag och arbetar alltid enligt checklista för att se till att städningen utförs med noggrannhet och kvalitet. Oavsett hur era behov ser ut tar vi fram en anpassad lösning enligt önskemål.

I vårt arbete fokuserar vi alltid på kvalitet och miljö, där vår miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten – från papper i skrivaren till städmaterial ute på företagen. I enlighet med vår miljöpolicy tillhandahåller vi därför all utrustning och allt städmaterial som behövs i varje uppdrag.

Ett pålitligt val för facility management i Stockholm

Som städbolag är vi professionella och påtlitliga, och vi är Auktoriserad Serviceentreprenör av ALMEGA, som årligen granskar att de auktoriserade serviceentreprenader följer kollektivavtalet. Hos oss omfattas alla anställda av kollektivavtal, vilket är en självklarhet för oss.

Vi månar om vår personal i alla led eftersom vi vet att personal som trivs på sin arbetsplats har de bästa förutsättningarna att göra ett så bra jobb som möjligt. Det gör oss till ett bra val för facility management för företag.

Facility Management Företag Stockholm

Vill ni anlita oss för facility management till ert företag i Stockholm? Då är ni varmt välkomna att ringa eller maila oss, så berättar vi mer om hur vi arbetar & kan presentera ett upplägg.

 

Våra löften till dig

  • Miljövänlig skonsam städning
  • Auktoriserad Serviceentreprenör
  • Integrationsskapande anställningar
  • Sekretessavtal
  • 100 personer jobbar i team
  • Kontroll i belastningregistret av all personal
Facility Management Företag Stockholm pencil

Varför kollektivavtal?

Alla städare är anställda hos oss med kollektivavtal. Du som kund vet att städaren har sjuk-, olycksfallsförsäkring, kollektivatalsmässig lön och bra pension. Självklart är ditt hem försäkrat när vi är där.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se