info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Kontorsstädning Stockholm, Priser

Kontorsstädning Stockholm Priser

Vi på Kontorsfrid har bra pris för kontorsstädning, och tack vare våra skräddarsydda upplägg där vi städar efter era behov och önskemål, därför kan priset alltid anpassas.

Vi utför professionell kontorsstädning i Stockholmsområdet hos både små och stora företag, och har specialkompetens inom just städning på kontor där vi arbetar noggrant enligt checklista i varje uppdrag.

Vi utför kontorsstädning i Stockholm till bra priser

Hos oss omfattas all personal av kollektivavtal. Det gör att alla anställda kan känna sig trygga och trivas på sitt jobb, vilket ger förutsättningarna för ett så bra arbete som möjligt. I enlighet med vår miljöpolicy ser vi till att alltid tillhandahålla den utrustning och det städmaterial som behövs i varje uppdrag. Miljöarbetet gäller givetvis också all pappershantering och alla transporter.

 

Vill ni veta mer om vad vi har för pris för kontorsstädning går det bra att maila eller ringa till oss, så berättar vi mer. Välkommen till Kontorsfrid.

 

Våra löften till dig

  • Miljövänlig skonsam städning
  • Auktoriserad Serviceentreprenör
  • Integrationsskapande anställningar
  • Sekretessavtal
  • 100 personer jobbar i team
  • Kontroll i belastningregistret av all personal
Kontorsstädning Stockholm, Priser pencil

Varför kollektivavtal?

Alla städare är anställda hos oss med kollektivavtal. Du som kund vet att städaren har sjuk-, olycksfallsförsäkring, kollektivatalsmässig lön och bra pension. Självklart är ditt hem försäkrat när vi är där.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se