info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Miljövänlig Städning Stockholm

Miljövänlig städning Stockholm

Vi på Kontorsfrid utför miljövänlig städning hos företag i Stockholm. Det innebär att vi tar hänsyn till miljön i alla hänseenden, från valet av transport till det papper vi använder i skrivaren.

I största möjliga mån försöker vi använda oss av kollektivtrafiken för transporter i den utsträckning det är möjligt, och vårt utsläppsmål med våra bilar är att snittet ska ligga på miljöbilsklass.

Vi är ett miljövänligt städbolag i Stockholm

Som miljövänligt städbolag vet vi att det går utmärkt att städa utan onödig miljöpåfrestning, bara man har kunskapen och är villig att anstränga sig.

Vi gör vad som krävs, och använder bland annat minimala men korrekta mängder av kemiska medel, och vi använder effektiva microfibrer av hög kvalitet som minimerar miljöpåverkan för våra kunder.

Låt oss städa ditt kontor – miljövänligt!

I alla uppdrag står vi själva för det material och den utrustning som krävs för att kunna hålla vår miljöpolicy. Vår miljömedvetenhet är en självklarhet, och något vi har haft med oss genom åren ända sedan bolaget bildades.

Kontorsfrid är en miljövänlig städfirma i Stockholm och vi städar hos både små och stora företag. Välkommen till Kontorsfrid.

Miljövänligt städbolag Stockholm

 

Varmt välkomna att kontakta oss via mail eller telefon när ni är ute efter en miljövänlig städfirma i Stockholm, så berättar vi mer om oss och hur vi arbetar.

 

Våra löften till dig

  • Miljövänlig skonsam städning
  • Auktoriserad Serviceentreprenör
  • Integrationsskapande anställningar
  • Sekretessavtal
  • 100 personer jobbar i team
  • Kontroll i belastningregistret av all personal
Miljövänlig Städning Stockholm pencil

Varför kollektivavtal?

Alla städare är anställda hos oss med kollektivavtal. Du som kund vet att städaren har sjuk-, olycksfallsförsäkring, kollektivatalsmässig lön och bra pension. Självklart är ditt hem försäkrat när vi är där.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se