info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Jobba hos oss

Om oss

11 april 2012 hade vi vår först städning och idag städar vi hos tusentals kunder. Vi är 130 medarbetare och ett team som specialiserat sig på kontorsstädning. Tillväxten fortsätter och vi får nya kunder varje vecka. Det är bland annat tack vare våra duktiga medarbetare som vi har haft möjlighet att kunna växa i den takt vi gör. Men även tack vare att vi är specialister på det vi gör.

Vad är Vardagsfrid?

Vi är ett företag som specialiserar oss på hem- och kontorsstädning, det är för att vi ska bli riktigt duktiga på det vi gör. Vi är tidskonsulter och fokuserar på att städa med kvalité, det ska alltid finnas tid för medarbetaren göra det lilla extra. Vi har bara abonnemangskunder, det innebär att du som medarbetare har samma kunder varje eller varannan vecka, vilket skapar en trygghet och rutin hos dig som medarbetare men även hos kund. Vi är stolta över vad vi gör och tycker om att ha roligt på jobbet.

På vår senaste konferens sa en av våra medarbetare:
“När vi ses på stan i framtiden och minns tillbaka på tiden vi jobbade på Vardagsfrid. Då kommer vi säga: Kommer du ihåg va roligt vi hade när vi jobbade på Vardagsfrid!”

(Aboubacaar, 2013-11-23)

Att jobba hos oss

Vi har kollektivavtal med Kommunal, vilket innebär att du är försäkrad på arbetsplatsen, får tjänstepension och avtalsenlig lön. Vi är måna om att du som medarbetare trivs hos oss. Det försöker vi göra på flera sätt:

Geografi – Vi har delat upp Stockholm i flera team vilket innebär att du som medarbetare har ett område i Stockholm som du arbetar i. Det betyder att du lär känna det området, får lättare att hitta i området och till dina kunder.

Delaktighet – Vi vill höra vad du tycker och tänker för att kunna utvecklas som arbetsgivare och företag. Det gör vi bland annat genom arbetsplatsträffar och medarbetarundersökningar, men självklart genom dialog i det dagliga arbetet.

Arbetstider – Vi arbetar endast vardagar mellan 08.00-17.00. Det kan vara både heltid- och deltidstjänster.

Fördelarna med oss

Karriärmöjligheter – Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas i ditt yrke och som person. När du börjar jobba hos oss börjar du kanske som kontorsstädare. Om du delar våra värderingar är det mycket möjligt att du inom en rimlig tid blivit kontorsstädningsspecialist för att sedan bli patrullstädare och kanske mentor till nyanställda eller kvalitetskontrollerare.

Internutbildningar – Vi har flera utbildningar inom företag med olika inriktningar för att du som medarbetare ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Feedbackkultur – Samtidigt vill vi skapa en stimulerande miljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Det gör vi genom att skapa en feedbackkultur där vi tar och ger feedback till varandra dagligen. Har du gjort ett bra jobb är det viktigt att du får höra det, av din chef och medarbetare.

Det är kul! Genom roliga konferenser, teambuildingövningar och afterworks skapar vi en rolig arbetsplats. Vi skrattar mycket och har kul tillsammans vilket är en viktig faktor för att trivas på ett arbete.

Är du intresserad av att söka jobb hos oss men vill ställa några frågor innan dess?

JUST NU SÖKER VI:

– Lokalvårdare

maila Emma Lunden på förnamn.efternamn @ vardagsfrid.se

Jobba hos oss

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se