info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Om Kontorsfrid

Vår affärsidé – Specialister på kontorsstädning

Om man vill blir världsmästare i något så måste man specialisera sig och göra samma sak många tusen gånger. Kontorsfrids städprocess är specialiserad på återkommande företagsstädning. Moderbolaget Vardagsfrid AB är specialister på hemstädning och tillhör ett av Sveriges snabbast växande företag inom hemstädning. Kontorsfrid är specialister på återkommande företagsstädning.

Vi är idag ett team på ca 100 medarbetare med kraft för de större uppdragen, men vi har omtanken för varje kunds unika behov och miljö.

Med långsiktighet i våra kund- samt medarbetarrelationer grundar vi för en god kvalitét vi kan var stolta över. Miljömedvetenheten är en självklarhet vi haft genom åren sedan vi grundade bolaget.

Kontorsfrid städar kontor och företag i storstockholmsregionen.

Varför Kontorsfrid?

Grundaren, Torkel Kristoffers, ser bolaget som ett sätt att förbättra världen. Vi vill skapa sysselsättning för 250 medarbetare. De flesta som söker arbete i företaget kommer från tredje land, ofta med ett tidigare asylskäl. Kontorsfrid vill helst utbilda städaren från grunden och tycker att medarbetarens hjärta och själ är viktigare än erfarenhet.

Vi prioriterar sökanden som snabbt lärt sig svenska och förstår kundservice. Genom att vara den första svenska arbetsgivaren och ställa krav på svensk tidspassning, jämnställdhetstänk, kundservice osv blir medarbetaren snabbt en värdefull del av företaget. Vår ambition är att alla som berörs av vårt bolag ska få en gåva i form av svensk erfarenhet, arbetsgivarreferens och trygghet att ta nästa steg i livet för att nå sina personliga mål inom eller utanför bolaget. Att växa som människa är bra för den anställde, bolaget och Sverige.

 

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se