info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Pris för kontorsstädning

Pris för kontorsstädning

Vi på Kontorsfrid har bra pris för kontorsstädning

Vi är ett pålitligt och professionellt städbolag som städar både stora och små kontor i Stockholmsområdet. Som namnet antyder har vi specialkompetens inom kontorsstädning och arbetar alltid enligt checklista för att se till att inget lämnas åt slumpen och att slutresultatet alltid håller hög standard. Tack vare våra skräddarsydda upplägg där vi städar efter era behov och önskemål, kan priset alltid anpassas.

Låt oss städa ditt kontor

Hos oss omfattas all personal av kollektivavtal. Det gör att alla anställda kan känna sig trygga och trivas på sitt jobb, vilket ger förutsättningarna för ett så bra arbete som möjligt. Dessutom arbetar vi miljövänligt, från transporter och pappershantering till den städutrustning vi använder i varje uppdrag.

 

Vill ni veta mer om vad vi har för pris för kontorsstädning går det alltid bra att maila eller ringa till oss, så berättar vi mer. Välkommen till Kontorsfrid.

 

Våra löften till dig

  • Miljövänlig skonsam städning
  • Auktoriserad Serviceentreprenör
  • Integrationsskapande anställningar
  • Sekretessavtal
  • 100 personer jobbar i team
  • Kontroll i belastningregistret av all personal
Pris för kontorsstädning pencil

Varför kollektivavtal?

Alla städare är anställda hos oss med kollektivavtal. Du som kund vet att städaren har sjuk-, olycksfallsförsäkring, kollektivatalsmässig lön och bra pension. Självklart är ditt hem försäkrat när vi är där.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se