info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Städning kontor, Pris

Städning kontor pris

Välkommen till Kontorsfrid när ni vill ha städning av kontor till bra pris

Vi utför professionell städning på kontor i Stockholmsområdet på både små och stora företag, och har specialkompetens inom just städning på kontor där vi arbetar noggrant enligt checklista i varje uppdrag. Självklart ser vi till att anpassa städningen efter de behov och önskemål ni har, vilket gör att vi alltid kan erbjuda bra pris för städning av kontor.

Vår städning av kontor är alltid till bra pris – miljövänligt och skonsamt!

Vi utför miljövänlig och skonsam städning, och alla anställda hos oss har kollektivavtal. Det gör oss till ett seriöst städbolag och en trygg arbetsgivare. I enlighet med vår miljöpolicy ser vi till att alltid tillhandahålla den utrustning och det städmaterial som behövs i varje uppdrag. Miljöarbetet gäller givetvis också all pappershantering och alla transporter.

 

Ring eller maila oss om ni vill anlita oss, så presenterar vi vår städning av kontor till ett bra pris. Varmt välkommen till Kontorsfrid.

 

Våra löften till dig

  • Miljövänlig skonsam städning
  • Auktoriserad Serviceentreprenör
  • Integrationsskapande anställningar
  • Sekretessavtal
  • 100 personer jobbar i team
  • Kontroll i belastningregistret av all personal
Städning kontor, Pris pencil

Varför kollektivavtal?

Alla städare är anställda hos oss med kollektivavtal. Du som kund vet att städaren har sjuk-, olycksfallsförsäkring, kollektivatalsmässig lön och bra pension. Självklart är ditt hem försäkrat när vi är där.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se