info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Upphandling Städtjänster

Upphandling städtjänster, Upphandla

Upphandling av städtjänster i Stockholm

Välkommen till Kontorsfrid vid upphandling av städtjänster i Stockholm. Vi har stor kunskap om professionell städning på kontor och företag och vet precis vad som krävs för ett lyckat städresultat.

Som städfirma är vi seriösa och pålitliga där alla anställda givetvis omfattas av kollektivavtal. Vi är stolta över att kunna vara en bra arbetsgivare som tar hand om personalen i alla led, för vi vet att trygghet leder till kvalitet i arbetet.

Låt oss upphandla dina städtjänster

När det kommer till att upphandla städtjänster är det viktigt att välja rätt aktör som håller en seriös profil. Vårt fokus ligger på kvalitet, miljövänlighet och bra arbetsvillkor för personalen. Dessutom är vi specialister på kontorsstädning och arbetar alltid enligt checklista för att se till att allt blir noggrant utfört.

Tack vare att alla anställda får en grundläggande städutbildning hos oss kan vi säkerställa kompetensen hos våra städare. Att vi själva ser till att de får den utbildning som krävs gör att vi kan gå på personlighet och servicekänsla när vi anställer nya städare.

Upphandling Städtjänster Stockholm

Varmt välkomna att kontakta oss via mail eller telefon när ni har en upphandling av städtjänster i Stockholm, så berättar vi mer om oss och hur vi arbetar.

Våra löften till dig

  • Miljövänlig skonsam städning
  • Auktoriserad Serviceentreprenör
  • Integrationsskapande anställningar
  • Sekretessavtal
  • 100 personer jobbar i team
  • Kontroll i belastningregistret av all personal
Upphandling Städtjänster pencil

Varför kollektivavtal?

Alla städare är anställda hos oss med kollektivavtal. Du som kund vet att städaren har sjuk-, olycksfallsförsäkring, kollektivatalsmässig lön och bra pension. Självklart är ditt hem försäkrat när vi är där.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se