info@kontorsfrid.se   010 – 516 43 00

Att vara kund hos oss

Kontorsfrid är en del av Vardagfrid och levererar tillsammans städning till ca 600 kunder i Stockholmsområdet med våra team av dedikerade medarbetare.  Bolaget har gedigen erfarenhet av städning men valt att bli specialister en sak. Kontorsfrid är specialister på företagsstädning.

Vi är Auktoriserade Serviceentreprenörer av ALMEGA.

Företagsstädning

Vårt team inom Kontorsstädning är specialister på städning av kontorsmiljö.

Kontakta oss för offert på ditt kontor. Vårt team åker ut och beräknar städningen på plats.

 

Filosofi

Vi beräknar uppdragen så de kan utföras med god kvalitet utifrån kundens krav. En städare med som ges möjlighet att göra ett bra jobb får en stark självkänsla och lojalitet gentemot kund och arbetsgivare. Det ska vara kul att gå till jobbet.

Kontorsfrid som Integrationsprojekt

Hos Kontorsfrid arbetar många nyanlända svenskar som på 1-3 år har lärt sig rimlig svenska, förstår service och vill någonstans. Många kollegor studerar språk eller konverterar sin utbildning till svenska regler.

Städning är en snabb entré till svensk arbetsmarknad. Våra städare utbildas i svensk kollektivavtalad arbetsmiljö, tidshållning, kulturkrockar och så klart den vanliga specialistutbildningen i kontorsstädning.

Genom att anlita oss, integrerar du nya svenskar i samhället och får fler att stå på egna ben.

 

Städmaterial / Rengöringsmedel

Kontorsfrid förser städutrustning till uppdraget i enlighet med vårt miljöarbete. Övrigt förbrukningsmaterial kan också administreras.

Priser

Kontakta oss för offert på ditt kontor.
Ring oss på 010-516 43 00 eller maila oss på info@kontorsfrid.se.

Söker du hemstädning? Besök vårt systerföretag - www.vardagsfrid.se